Tannbehandling i Kroatia – Dental tourism.

Tannlege turisme i Kroatia. Kroatiske tannlege

klinikker, for ditt nye smil. 

Vårt samarbeide med Kroatiske tannleger startet i 2003. Under denne tiden har vi prøvd og testet ut mengder ulike tannlege praksiser, og vi er stolte av å kunne tilby nå våre tannlege tjenester i “Tannlege byen Omis”. Dette  på et grunnlag/erfaring av pr. d.d. hundrevis av skandinaviske klienter som gode referanser siden 2003. Be om referanse liste/kontakter. Generell og spesielle tannlege behandlinger kan vi tilby deg.

Tannbehandling i Kroatia, i byen Omis

spar  50% – 70%

på din tannbehandling.

 50 – 70 prosent pris avslag sett mot samme behandling utført i Norge, basert på minimum samme materialvalg og garantier.

Dette basert på topp internasjonale tannleger/tannteknikkere med bred erfaring.

BodySmart, tannpleie logo

BodySmart, tannpleie logo

BodySmart, tannpleie fasade skilt

BodySmart, tannpleie fasade skilt

BodySmart, tannpleie i Kroatia,flag

BodySmart, tannpleie i Kroatia,flag

Alle våre klinikker er privat eide og samarbeidene, har felles målsettning om å kunne tilby markeds moderne tannklinikker med et stort utvalg av det aller beste innen tannbehandling, utstyr, materialvalg og tannteknisk håndtverk. Tannpasienter behandles med omtanke og god relevant services i moderne og hyggelige omgivelser. Ved første dags undersøkelser (ankomst) vil det bli tatt nødvendige røntgenbilder og en teknisk gjennomgang av din tannhelse. Du vil få en detaljert informasjon om nødvendig behandling, hvor lang tid dette vil ta, og en fast pris. Dine innspill/ ønsker om den totale behandling blir ivaretatt, og sammen med ansvarlig tannlege legger dere en nødvendig timeplan etter den tid du har til rådighet. Om arbeidenes mengde er stor, og det av medisinske årsaker ikke er noe problem, gjennomfører vi gjerne kveld og helg arbeid. Vi garanterer at tannbehandling i tannlegebyen Omis i Kroatia, vil kunne gi deg et opphold og en behandling du vil bli svært fornøyd med,  som alle våre tidligere tannpasienter. I de fleste tilfeller velger våre tannpasienter å fly til byen Split. Du finner direkte ruter fra Norge med bl.a. Norwegian – SAS . Du har ca 45. min med bilkjøring sørover fra flyplassen til tannlege byen Omis, langs kysten. Alternativt kan du fly med Ryan air fra Norge til byen Zadar. Da vil du ha ca. 2 timer bilkjøring sydover til tannlege byen Omis. Fra flyplassene kan du bestille leiebil via oss til gode og reduserte priser, eller avtale å bruke våre service mannskaper, som kan møte og kjøre deg tilbake til flyplass etter ferdig behandling.

entalMed clinic, fasade,Bodysmart

DentalMed clinic, fasade,Bodysmart

entalMed clinic, fasade,Bodysmart

DentalMed clinic, fasade,Bodysmart

DentalMed..Clinic.Bodysmart

DentalMed..Clinic.Bodysmart

 

Vår nyeste tannlege klinikk i “tannlege byen” Omis.

Beliggenhet sentralt med gang avstand inn til gammlebyen.

Nær elven Cetina, og badestrand. Her har vi flere utleie leiligheter. i en radius av 100 meter.

 

BodySmart, tannpleie i Kroatia 3

BodySmart, tannpleie i Kroatia 3

Våre tannhelse tjenester i Kroatia, historikk.

Mengder av norske Pionerdykkere (fra 1965 – 1990) er i en aldersgruppe som har blitt utsatt for norsk skoletannlege tannhelse service? Videre under oppvekst og tidlig yrkeskarriere utsatt for generell dårlig tannlege fag, spesiellt under utførelser av fyllinger av hull, med derpåfølgene dårlige rutiner/prosedyrer som medførte hyppig mikro gass/luft bobler i selve fyllingen. Ved utførelsen av vårt yrke som medførte daglige trykk belastninger, “sprutet” fyllingene/plombene ut. Neste tannlege besøk førte til det kjente begrepet “overborring” for “større feste-flate”. I tilegg ble alle fyllinger gjennomført (også for oss alle) med “giften” amalgan. Siebe 01

Påstand: Få norske komersielle dykkere har ingen/eller god tannhelse.

Derfor nødvendig tannhelse turisme, utenfor Norge.

Vi har erfaring for tannbehandling over hele verden, og tro meg, vi er manges som kan bevise og forklare også vedr. feil materialvalg/legeringer som ikke ute i verden er tilpasset det vi har fra før ivåre tenner i Skandinavia.

Bruk dette vårt tilbud for perfekt kombinasjons ferie ved Adriaterhavet, og “gratis” tannlegetjenester, tilpasset deg.

Flotte badestrender under dager med tannlege behandling av Kroatias beste og mest erfarne tannleger/tannteknikkere. Behandlingtid tilpasset deg inkl. din reise, inkl. lørdag/søndage/kveld.  Sammen med oss tilrettelegger vi alt etter dine ønsker, og evnt. din(e) families/venner/reisefølge sine behov/ønsker. for mere info utover tannlegebehandling se våre andre info sider på samme web domene.

Etter mer enn 9 års erfaring og hundrevis av Skandinavere som refferanser, har vi pr.d.d. evaluert og funnet fram til ulike tannlege selskaper i Kroatia, som innestår for:

BodySmart, tannbehandling i Kroatia

BodySmart, tannbehandling i Kroatia

 Topp internasjonalt utdannet personell på alle nivåer.

Personell med lang internasjonal erfaring. Internasjonal teknologisk tilhørighet. Internasjonalt tilpasset material valg. Topp service, 7 dagers uke, kan gi deg mindre “dø tid”. Mer enn «billige priser» . 50% – 70 % prisreduksjon sammenlignet med tilsvarende arbeider utført i Norge.                                                                                                                                               Lei av Skandinaviske (norske) priser ved tannlege besøk? Krever ikke «norsk bank lån» for å gjennomføre en tannlege behandling, tilpasset dine ønsker og behov.

BodySmart, the dentist in Omis

BodySmart, the dentist in Omis

BodySmart, the dentist in Omis

BodySmart, the dentist in Omis

BodySmart, the dentist office in Omis

BodySmart, the dentist office in Omis

BodySmart, dental work in Omis

BodySmart, dental work in Omis

 

 

 

 

 

Basert på egen «tannlege skrekk», og høye priser, har vi etablert denne servise i Kroatia, for deg. Vi er ikke et fordyrene ledd for deg i din tannlege tourisme. Vårt arbeid for deg, er basert på fri-service,  ovenfor vår egen tidligere «tannlege skrekk», og ønske om at Skaninavere skal oppleve Kroatias mange ønsker/behov og nødvendigheter med å oprettholde Skandinavisk tourisme. Dette basert på våre erfaringer, venner/bekjennte/familie/naboer i Kroatia. Vår Tannlege turisme i Kroatia er videre basert på selskapene:DentalMed og Josip Zovkov som er innehavere av de beste tannlege/tannteknikkere i Kroatia, og som er de tannleger med sitt mannskap som allerede har gjennomført mengder av tannlege tjenester for mengder av oss skandinaver. De legger alle sin stolthet i sitt yrke for å betjene oss med sin yrkesstolthet og service. Disse våre påstander om kvalitet er basert på egen erfaring + fram til d.d. = mer enn 9 år og mengder av Skandinaviake tannlege turister.

BodySmart, tannpleie logo

BodySmart, tannpleie logo

BodySmart, tannlege pleie for barn

BodySmart, tannlege pleie for barn

BodySmart, tannlege kontorer i Omis

BodySmart, tannlege kontorer i Omis

Bleking av tenner.(whitening).

BodySmart, tannbleking i Omis

BodySmart, tannbleking i Omis

Bleking (whitening) av dine tenner er det mange muligheter for. De fleste av de ulike metodene som tilbys i markedet er nedbrytene og dårlig for dine tenner. Våre tannleger har funnet fram til de beste holdbare (ikke nedbrytene), basert på «Whitesmile Teeth Whitening System (Germany). Vi bruker dette systemet og oppgraderer oss kontinuerlig. Prisen for den beste metoden i over og under munn, vi være ca.NOK   2.600,-

BodySmart,The dentist town – Omis, Dental bleaching

BodySmart,The dentist town – Omis, Dental bleaching

Vår tannlege/teknikker behandling er basert på det nyeste innen tannlege teknologi, med tilpassning til den enkeltes pasients nivå for eksisterende «munn helse»,  for opptimalisering. Dagens moderne og våre behandlings rutiner/prosedyrer (alt innenfor internasjonale regler) gir stor reduksjon av tidsforbruk.

BodySmart,Air Abrasion

BodySmart,Air Abrasion

BodySmart,Dental implants

BodySmart,Dental implants

Dagens teknologi gir store fordeler. Ta et digitalt røntgen (panorame/alle tennene i et bilde)  “hjemme”, husk røtgenbilder betaler du for, og det er din eiendom. Send dette digitale røntgen via e-post til oss som gir grunnlag for en bedre forhåndspris på den totale tannhelsen din før du kommer ned til behandling. Om dette ikke er mulig gjennomfører vi dette ved første konsultasjon. På dette grunnlag og i samarbeid med deg, blir vi enige om “hva som skal gjøres til en fast pris før vi starter arbeidene.

BodySmart, tannlege servise i Kroatia, røntgen
BodySmart, tannlege servise i Kroatia, røntgen
BodySmart, dentist technical CADCAM work

BodySmart, dentist technical CADCAM work

BodySmart, dentist -x-ray

BodySmart, dentist -x-ray

BodySmart, dentist -x-ray 2

BodySmart, dentist -x-ray 2

 

 

 

 

 

 

 

Ved «misstanke» om behov for større arbeider anbefaler vi at du gjennomfører et moderne digitalt «wide screen» røntgen bilde i ditt nærmiljø. Oversender dette via e-mail til oss, for tilbakemelding om anbefalt tidsforbruk og prisforslag.

BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth 2

BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth 2

euronda2 Teknisk utstyr/ krav til hygiene/ og material valg.castellini_skema_6

BodySmart,Castellini Skema 6

BodySmart,Castellini Skema 6

 

 

 

 

I alle våre rutiner og prosedyrer følger vi som minimum internasjonale etablerte standarder. Basert på vår første konstelasjon (undersøkelse) med deg på våre klinikker. Vi gir deg total pris, basert på dine ønsker om framdrift/økonomi.

BodySmart,The dentist town – Omis,  give Dentist technology

BodySmart,The dentist town – Omis, give Dentist technology

BodySmart,Dentist comfortable  and relaxing.

BodySmart,Dentist comfortable and relaxing.

BodySmart, smertefri behandling

BodySmart, smertefri behandling

BodySmart,Composite filling

BodySmart,Composite filling

 

«

 

Tannlege skrekk/redsel» – smerter – kostnader? Det er nye tider nå. Vi gir deg selvfølgelig «smertefri behandling». Dette er bl.a. basert på at vårt totale personell er i den Europeisk front vedrørende teknologi og tannteknisk utstyr. I alle år har personellet hvert pålagt faglig oppdatering, og det investeres kontinuelig  i det siste moderne utstyr på markedet som gir oss trygghet til å tilby våre kunder tannbehandling av høyeste kvalitet og standard. Våre klinikker er forpliktet til hyppige løpende videreutdanning og opplæring av tannleger, tannteknikkere og kundeansvarlige. Dette for å fortsette og  kunne ligge i et internasjonalt toppskikte.

Hva er viktig, og hva sier norske tannleger om behandling i utlandet?

Kommunikasjon:  “Sitat” Kommunikasjon med tannhelsepersonalet er svært viktig for at du skal føle deg trygg, og få en behandling som sikrer deg en god tannhelse. En viktig del av kommunikasjonen er at tannlegen lytter til det du har å si. Om du føler at du ikke blir lyttet ti,l så gi beskjed om dette. Om dette ikke hjelper er kanskje ikke dette den rette tannlegen for deg. Sitat slutt”. Her er vi ved sakens kjerne. Undertegmede + hundrevis av våre tannlege kunder, hevder: “Mengder” av tannleger i Norge vil ikke lytte, videre har vi blitt eksponert fra skoletannlegen og videre med feil behandling, overborring og “fyllt opp med amalgan fyllinger”, lenge etter at resten av verden så dette som total helse risiko.   Våre tannlege kunder består 90% av aldersgruppen 30 – 70 år. Våre erfaringer og de utenlanske tannklinikker har samme påstand:. ” De er alle negativt sjokkert over vår tannbehandling i Norge. Dette også spesiell,t når vi kan opplyse om de norske tannlegers kostnads nivå. Vi har fortsatt mengder av tannlege kunder  som på eget selvstendig inisiativ pr. januar 2013 ønsker å bytte ut sine “svarte plomber” (amalgan fyllinger)?  At dette ikke har vært et pålegg fra norske myndigheter er for alle internasjonale tannklinikker et stort mysterie? Men det vanskeligste for norske tannleger må være å forsvare sitt prisnivå. En mer enn dobling av pris for samme utførte arbeid, basert på samme kvalitet og materialvalg kan umulig være riktig. Vår påstand er også inklusiv teknisk utstyr, og “løpende pålagte oppdateringer”. Når man da også vet at internasjonal tannlege utdannelse, og krav til oppdateringer innen det totale yrke som minimum, er på som minimum “norsk nivå”, tørr vi hevde:

Spar 50% – 70% på samme tannbehandling i utlandet.

Derfor vår påstand: “Gratis ferie med tannbehandling i Kroatia”.

På internett vil du finne mange forlokkende tilbud om bl.a tannhelsereiser til utlandet. Husk at de samme rådene som er nevnt over, gjelder også her, og at du  aldri lenger skal ekseptere at det å bore eller reparere seg til en god tannhelse, skal aksepteres. Dette gjelder selvfølgelig for all tannhelse i alle land, inkl. Norge. All behandling som utføres krever som på alle  andre områder, vedlikehold i ettertid. Det er viktig å huske at selv om en behandling i utgangspunktet kan være billig på kort sikt, kan dette bli dyrt på lengre sikt om kvaliteten på behandlingen ikke er bra. Vår påstand blir da:  Det er p.g.a. generell norsk tannlege behandling du bør vurdere tannlege behandling i utlandet. Det må være kvalitet på alle områder som er avgjørende, og vi må slutte å tro at vi i Norge er best på alt. Og vi antar at de totale kostnader, også er avgjørende for deg. Bl.a. p.g.a. disse grunnlag, og erfaringer fra mengder av fornøyde kunder som har negative erfaringer med norsk tannlege behandling, kan vi bevise at vår totale tannlege tjeneste i Kroatia er meget bra. Be om våre referanser fra våre kunder som dokumenterer dette i mer enn 9 år. Husk også at det finnes eksempler på at det har vært utført langt mer behandling enn det som har vært nødvendig ved slike tannreiser. (Dette kan også forekomme hos norske tannleger slik at det heller ikke her er ulikheter.) Det er derfor viktig å være kritisk til den foreslåtte behandling uansett, og be om å få skriftlig både begrunnelse for behandling av den enkelte tann, samt hvilken behandling som er foreslått/utført, og hvilke konsekvenser dette vil medføre. Klargjør derfor, om å se de langtidsresultater klinikken har med den foreslåtte behandling, og for mulig oppfølging, som også kan gjennomføres i Norge. Dette blir nøye gjennomgått i samarbeid med deg som kunde ved første dags konstelasjon, ved våre klinikker i “Tannlegebyen Omis i Kroatia”. Som en selvfølgelighet under denne første dags konstelasjon blir det i samarbeid med deg avtalt det totale arbeid, inkl. materialvalg, og fast pris. Det er vel kjent at en god tannhelse får du ved jevnlige besøk hos tannpleier og tannlege som har et fokus på å forebygge fremfor å vente til skader har skjedd. Mengder av våre kunder har ikke ivaretatt dette, men ingen ting er uløselig, og vi har forståelse for dette, uansett. Når behandling skal utføres er det viktig at dette gjøres med så lite skade på resttannen som mulig, og av en tannlege som har god dokumentasjon på at han/hun har gode resultater å vise til når det gjelder den aktuelle behandling. (Denne dokumentasjonen har vi mengder av, og blir forevist).  Forøvrig tilfredstiller vi alle internasjonale faglige krav/rutiner og prosedyrer, nå også pr. d.d. januar 2013 etablert/tilpasset EU – regelverk for disse arbeider. (fra juni 2013, som fullverdig EU nasjon).IsoImageOfte har våre kunder tidligere (og i lang tid) utsatt sin ivaretagelse av egen tannhelse, slik at større arbeider er nødvendig. Et godt tips kan da være: Bestill og gjennomfør gjerne  “panorama” digitalt røntgenbilde hos din lokal tannlege, (husk du betaler for dette, og det er din eiendom). Be om at samme røntgenbilde blir sendt deg via e-mail). Be om et prisgrunnlag basert på de samme røntgenbildene. Deretter sender du bl.a disse dine digitale røtgenbilder oss, forå gi deg prisgrunnlag basert på de samme røntgenbilder. Du vil i løpet av maksimalt en uke, få i retur pris, spesifisert med materialvalg, behandlingsplan og garantier.

BodySmart,X-ray, the dentist town Omis 11

BodySmart,X-ray, the dentist town Omis 11

BodySmart, dentis tourism 11 in Croatia

BodySmart, dentis tourism 11 in Croatia

BodySmart, X Ray, panorama

BodySmart, X Ray, panorama

BodySmart, Dentist Tourism in Croatia

BodySmart, Dentist Tourism in Croatia

 

 

 

 

 

 

Vår glede er å gi deg gratis service vedr. informasjon og bestilling av behandlingen i Kroatia Videre avtaler vi og gjennomfører bestillinger av alle praktiske løsninger, etter at du selv har bestillt flybiletter tur retur. Vår gratis service, er basert på at du som kunde gir oss tilbakemeldinger om faktiske forhold under og etter avsluttet behandling, da vi vet du er en potensial referanse kunde. Lykke til med valg av tannlege! Det er viktigste at du blir lyttet til når du er hos tannlegen. Vår tannlege turisme er basert på vår stedlige erfaring/tilværelse som gir deg trygghet og oppfølging. Garantier for utført arbeid.

BodySmart,The dentist town – Omis, Composite filling

BodySmart,The dentist town – Omis, Composite filling

BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth

BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural tooth

For at du skal ha en kombinert tannlege behandling og ferie har vi gode priser på hotell/hus/leiligheter/lei bil/båt. Ta kontakt, for ytterligere tipps/råd bestilling av tannlege/tannteknikker time i hendhold til din mulige reiseplan. Vi har gode kontakter for rimelige leie av nærliggende hus/leiligheter/hoteller/bil/båt for din reise. Be om råd for alternative flyreise. Bes tilling av flybilettp style=”text-align: center;” er tidlig, kan gi stor prisreduksjon. Vi har hente og bringe tjeneste fra/til flyplasser i hele Kroatia. Alternativt gir vi deg gode tilbud på leiebil. Priseksempel for vår tannlege behandling: Ny kronePris eksempel, ANorgeMin. NOK 5.500,oo KroatiaCa. NOK 2.450,oo /Cirkon)Komplett ”whitening” av alle tenner, basert på den mest effektive, skånsomme og varige teknologi.Pris eksempel, BNorge NOK 4.300,oo Kroatia NOK 2.100,oo Som oftest «man får det man betaler for, men uansett er ikke våre tannleger villige til å redusere kvalitet opp mot pris. Det finnes et unntak når det gjelder valg av type «kroner»: I samråd med tannlegen og evnt. dine søk for å finne fram til den kvadd class=”wp-caption-dd”/pliteten du ønsker har du 2 valg: – Metall/keramisk krone pr. stk. = Pris NOK 1img class=”size-full wp-image-519″ title=”BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth” alt=”BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth” src=”http://www.bodysmart.no/wp-content/uploads/2012/12/mali-most1.jpg” width=”161″ height=”114″ /.820,-

BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth

BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth

BodySmart,The dentist town – Omis, Composite filling

BodySmart,The dentist town – Omis, Composite filling

BodySmart,he dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth 2

BodySmart,he dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth 2

– Cirkon krone pr. stk. = Pris NOK 2.450,-     Når du bruker Kroatisk tannlege, kan utgiftene til både tannbehandling, reise og opphold bli 50 70 % mindre enn det en norsk tannlege skal ha for samme jobben. For ytterligere informasjon om tannbehandling i Kroatia tar du kontakt pr. e-mail: steinar@bodysmart.no, eller via telefon 92 22 01 31 (dag/kveld og helger). Vi tilrettelegger sammen for reise og oppehold, og sammen finner vi fram til første bekreftede konsultasjon. Første konsultasjon innehold røntgen, og en teknisk/praktisk gjennomgang slik at en total situasjon foreligger. I samråd med tannlegen velger du selv hvilke arbeider du vil prioritere. og du får en fast pris på disse arbeidene, alt inklusiv. Vi er selv tilstede i nærområde i Omis. og du kontakter oss om noe er uklart. Logo BodySmart 2 Fram til dags dato har vi hatt flere hundre tannlege kunder, og språkproblemer har ikke hvert eksisterende. Tannlegene snakker engelsk/tysk og litt norsk. Alle våre spesialisten har offentlig godkjenning, som tilfredstiller som minimum alle EU-krav. IsoImageTeknisk utstyr og materialvalg rutiner og prosedyrer følger alle internasjonale (EU) godkjennings ordninger. Vi har referansepasienter du kan snakke med.

“Før og etter bilder”.

2013, Arthur N. Før behandling. BodySmart tannlege turisme.

2013, Arthur N. Før behandling. BodySmart tannlege turisme.

2013, Arthur N.Etter behandling 1. BodySmart tannlege turisme.

2013, Arthur N.Etter behandling 1. BodySmart tannlege turisme.

2013, Arthur N.Etter behandling 2. BodySmart tannlege turisme.

2013, Arthur N.Etter behandling 2. BodySmart tannlege turisme.

Dette er mine før og etter bilder.10 dagers oppehold 2013, i tannlege byen Omis, ga meg et resultat jeg er meget fornøyd med.Alt uten smerte. BodySmart tilrettela alle nødvendige fasiliteter, og allt fungerte perfekt.Anbefales på det sterkeste. Arthur N, fra Norge

 

Hermina A. Front før. Bodysmart

Hermina A. Front før. Bodysmart

Hermina A. Front etter. Bodysmart

Hermina A. Front etter. Bodysmart

Jeg Hermina A. fra Norge brukte 10 dager i “tannlege byen” Omis may 2013. Mye arbeid ble utført til min fulle tilfredstillelse. Godt samarbeid med tannlege Josip. Smertefritt, til under halve prisen jeg hadde fått for tilsvarende arbeider utført i Norge. Anbefaler www.bodysmart.no for tilretteleggelse og gjennomføring.

 

Hermina A. Før, høyre side opp. Bodysmart

Hermina A. Før, høyre side opp. Bodysmart

ermina A. Etter h side oppe. Bodysmart

ermina A. Etter h side oppe. Bodysmart

Hermina A. Før h. side nede.Bodysmart

Hermina A. Før h. side nede.Bodysmart

Hermina A. Etter h.side nede.Bodysmart

Hermina A. Etter h.side nede.Bodysmart

Hermina A. Før venstre side oppe.Bodysmart

Hermina A. Før venstre side oppe.Bodysmart

Hermina A. Etter, venstre side opp.Bodysmart

Hermina A. Etter, venstre side opp.Bodysmart

 

 

Kombiner din Kroatiske tannpleie med, leie av leiligheter/hus for din ferie.

BodySmart,apartments for rent in Mimice,Kroatia

BodySmart,apartments for rent in Mimice,Kroatia

BodySmart,apartments for rent in Omis,Kroatia

BodySmart,apartments for rent in Omis,Kroatia

BodySmart,apartments for rent in Mimice,Kroatia

BodySmart,apartments for rent in Mimice,Kroatia2

BodySmart,apartments for rent in Mimice,Kroatia  3

BodySmart,apartments for rent in Mimice,Kroatia 3

BodySmart, leie bil i Kroatia 4

BodySmart, leie bil i Kroatia 4

– Leie av bil/seilbåter. til gode priser ved direkte bestillinger her. (se egene sider)

BodySmart,leie båt i Kroatia

BodySmart,leie båt i Kroatia

– Ulike kurstilbud, herunder bl.a.: Seil båt kurs, (seiling, alle kategorier) fra nybegynner til erfarne seilere. – Deltagelse med leid båt i ulike regattaer, for private og næringsliv.

Kurs:økologisk mat/olivenolje/vin.(se egene sider).

Bodysmart, økologiske grønnsaker

Bodysmart, økologiske grønnsaker

BodySmart, økologisk olivenolje

BodySmart, økologisk olivenolje

BodySmart, Kroatisk sjømat

BodySmart, Kroatisk sjømat

Under ditt tannlege besøk kan du også oppleve ved vår gratis tilretteleggelse:

Dykke kurs alle nivåer/kategorier.Dykke  turer.  Opplev Adriaterhavets krystallklare vann, mengder av vrak og flora. – Spesial kurs for fridykkere/undervannsjakt, med internasjonale rekordholdere som intruktører. 4 dagers kurs og vi garanterer deg mer enn dobling av din tid under vann, basert på: yoga/meditasjon/pusteteknikk/praktisk/ teoretisk. Anbefales, alle topp idretts-mennesker, bedrifts ledere, og «oss vanlige».

Mayapaskula blåkorallRørkorallBlad korall dykkelogo_2Gir deg muligheter til «å fatte» at det er noe »mer», som du har stor nytte av i ditt daglige liv/jobb/fritid/idrett. ? Vi tilpasser også muligheter. Se våre egne hus/leiligheter/hotel/sentere langs med den Kroatiske kyst, som er tilpasset et behaglig bruk av «dagpenger»/temperatur/klima/og sosial omgang. Herunder ulike helsesentre/SPA sentere/økologisk drift, etc. Vi tilpasser for enkeltpersoner, familier og større grupper. Vi har oversikt over mengder av hus/leiligheter/hoteller for utleie. Høysesong for turister i Kroatia er fra 01.07 og til 30.08. For leie bolig i denne perioden bør du bestille i januar/februar. Beste tiden i Kroatia er periodene april til ca. 15.juni og 1.september ut oktober. Da har du rimeligere priser, lite trafikk og strender/restauranter «for deg selv» ? Gode temperaturer og stabil vær, og som altid meget god service.

BodySmart, the island Vis

BodySmart, the island Vis

BodySmart, Kutlesa beach Mimice

BodySmart, Kutlesa beach Mimice

BodySmart, Mimice harbour, hotels

BodySmart, Mimice harbour, hotels

BodySmart, Mimice Kutlesa beach 4

BodySmart, Mimice Kutlesa beach 4

Byen Dubrovnik               Som tidligere nevnt, våre tannlegetjenester/service er basert kostnadsfritt for deg. Vår service er basert på og hjelpe våre venner/naboer/familie og bekjennte i «Tannlege-byen» – Omis.  Derfor: Du finner ut når du kan reise, sammen koordinerer vi timebestillinger (første konstellasjon), bolig og andre behov du måtte ha. (husk hvor tidligere du bestiller flybilett “desto billigere pris” = erfaring.   Vi har en lukket Facebook side med navn, «ferie i Kroatia”,  Send e- mail til: kroatia.ferie@groups.facebook. com, og be om medlemskap. Her er vi mer enn 300 internasjonale Kroatia venner, som gjerne utveksler erfaringer/bilder/tipps, etter dine spørsmål.

img class=”alignleft size-thumbnail wp-image-134″ alt=”Byen Dubrovnik” src=”http://www.bodysmart.no/wp-content/uploads/2012/12/ESC00566-150×150.jpg” width=”150″ height=”150″ /

/h3

/h3

h3strong

s/leiligheter/lei bil/båt. Ta kontakt, for ytterligere tipps/råd bestilling av tannlege/tannteknikker time i hendhold til din mulige reiseplan. Vi har gode kontakter for rimelige leie av nærliggende hus/leiligheter/hoteller/bil/båt for din reise. Be om råd for alternative flyreise. Bes tilling av flybilettp style=”text-align: center;” er tidlig, kan gi stor prisreduksjon. Vi har hente og bringe tjeneste fra/til flyplasser i hele Kroatia. Alternativt gir vi deg gode tilbud på leiebil. Priseksempel for vår tannlege behandling: Ny kronePris eksempel, ANorgeMin. NOK 5.500,oo KroatiaCa. NOK 2.450,oo /Cirkon)Komplett ”whitening” av alle tenner, basert på den mest effektive, skånsomme og varige teknologi.Pris eksempel, BNorge NOK 4.300,oo Kroatia NOK 2.100,oo Som oftest «man får det man betaler for, men uansett er ikke våre tannleger villige til å redusere kvalitet opp mot pris. Det finnes et unntak når det gjelder valg av type «kroner»: I samråd med tannlegen og evnt. dine søk for å finne fram til den kvadd class=”wp-caption-dd”/pliteten du ønsker har du 2 valg: – Metall/keramisk krone pr. stk. = Pris NOK 1img class=”size-full wp-image-519″ title=”BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth” alt=”BodySmart,The dentist town – Omis, resemble the look and feel of natural teeth” src=”http://www.bodysmart.no/wp-content/uploads/2012/12/mali-most1.jpg” width=”161″ height=”114″ /.820,-

/p

a href=”http://www.bodysmart.no/hjem/logo-bodysmart-2/#main” rel=”attachment wp-att-193″/pp