Eiendom

 

Fast eiendom, leilighet?

Vi i http://www.bodysmart.no har spesialisert oss over ”landsdelen” Dalmatia.Området Dalmatia. strekker seg fra ca. Zadar i nord og går langs med kysten sørover i rettning Dubrovnik.
Vi har registrert oss med et eget aksjeselskap i Kroatia, hvor formålet er å bistå Skandinaviske personer som ønsker bistand vedr. eiendomshandel – ferie – ferie aktiviteter.
Dette i kombinasjon med å være behjelpelig vedr. gode priser, sikker handel (kjøp) og tilretteleggelse for optimalt oppehold, og ivaretagelse av verdier.
Våre tjenester er basert på stedlig tilhørlighet, (har egen eiendom, bor store deler av året i Kroatia), og lokal tilknytning til mange ulike selskaper, turoperatører, hoteller, utleieselskaper, advokater og lokale eiendoms meglere.
Sletes 076Makarska riviera skiltKopi av nye 21.12.04 035Hotel Dvor 

 

 

 • Selskapet hovedintensjon er å gi service, assistanse, behjelpelighet mellom Skandinaviske personer som ønsker å etablere, kjøpe fast eiendom, leilighet,
 • Vider å framskaffe ulike objekter fast eiendom. Rådføre om praktiske løsninger, og ivareta sikkerhet vedr. eiendom kjøp, salg, leie
 • Herunder framskaffing av seriøse advokater, eiendom omsetnings selskaper, overførsel av valuta, og rådførsel om skatte regler.
Byen Dubrovnikleiligheter for salg/utleiekeyvisual_2
Se vår Facebook side, “ferie i Kroatia”  —  https://www.facebook.com/groups/309478912423452/

Søk vårt medlemskap i ferie i Kroatia, og du vil få mengder av tips/råd og bilder.

 • Det er store investerings potensialer fortsatt i Kroatia vedr. bl.a. fast eiendom, men det er også mange muligheter til å gjøre feilgrep.
 • Videre disponerer vi hus/leiligheter for utleie (kort/lang tids leie) langs hele Kroatia kysten.
 • Mimice v/Omis riviera

  Mimice v/Omis riviera

   

  10.12 Mimice 10710.12 Mimice 14609.2012.Mimice 024