Alternativ energi

logo_kolor

Nytt i Norge, start Januar 2013.

Føler du deg bra, og ser du så bra ut som mulig, eller begynner du å se sliten ut? Virker det som du er ved slutten av en lang dag når du står opp på morgenen? Går du tom for energi før du blir ferdig med alt du “” skal? Drømmer du om å gjøre mer og være mer?

VI HAR VERDENS MEST KRAFTFULLE FLYTENDE ANTIOKSIDANT.

Det er på tide å ta livet ditt tilbake!

logotyp_vemmaUansett om du er 20 eller 102, Vemma kan “få i gang motoren din igjen” og hjelpe deg med å gi livet ditt en helt ny dimensjon av vitalitet og velvære! Våre internasjonalt anerkjente medisinske eksperter og forskere har reist jorden rundt for å finne de reneste og mest kraftfulle mineralene og plantestoffene, for så å kombinere dem til å virke sammen i  en fantastisk blanding av livgivende bio-næringsstoffer − alt i en velsmakende 59 ml drikk!

Akkurat nå oppfyller Vemma løftet om fornyet energi og vitalitet for utallige mennesker over hele verden. Og vi gjør det på den beste måten vi kan:   “ved at mennesker hjelper mennesker”

og gjennom en mulighet til å skape virkelig rikdom og personlig frihet for de som er villige til å delta i et program som beriker liv… et program man kan være stolt av og tro på. Hvor mange av oss kan si det om jobbene våre?

logo_bode

Nå som du vet hva Vemma kan gjøre, kan du enten la alt være som det er, eller du kan gjøre noe for å få leve det livet du vil!

Alt er innenfor rekkevidden din. Valget er ditt!

products_family

BodySmart – Vemma

verve_can_2

BodySmart – Vemma 1

vemma_v2_bottle

BodySmart -Vemma 2

 

Sunn energi − når du trenger det mest.
Ønsker du deg et sunt energialternativ som gir deg påfyll og gjenoppfrisker kroppen din raskt, uten at du blir skjelven og går tom igjen etter kort tid?  Da kommer du til å elske Verve!

 

For mer informasjon sjekk ut vår Vemma-side